icones-xxss-20 icones-xxss-21 icones-xxss-22

Qui som?

Centre Neurona és una unitat especialitzada en Neuropsicologia, Psicologia Clínica i Psicopedagogia. Estem situats al centre de Girona i comptem amb un despatx al municipi de Banyoles, des d’on atenem a població de totes les edats.

Amb l’objectiu final de restablir, millorar i mantenir el benestar de la persona, proporcionem els recursos i estratègies necessàries per ajudar a superar qualsevol conflicte o dificultat. És per això que la nostra metodologia de treball se centra en tractar els aspectes emocionals, conductuals i de relació, a més de remetre, en cas d’estar afectades, les funcions mentals del pacient.

Per tal d’oferir una atenció interdisciplinària que pugui ajudar en tots aquells problemes que afecten al confort i satisfacció personal, Centre Neurona disposem d’un equip humà i professional altament qualificat i amb anys d’experiència.

Tenim una formació i trajectòria especialitzada en els camps de la Neuropsicologia, la Psicologia Clínica i la Psicopedagogia; i comptem amb el suport de col·laboradors per cobrir les necessitats de Logopèdia, Fisioteràpia de Neurorehabilitació i Teràpia Ocupacional.

A Centre Neurona mantenim una comunicació i treball fluït amb els diferents serveis mèdics tècnics i altres institucions relacionades (centres d’educació, associacions, etc.) per tal de procurar el millor tracte i ràpid guariment del nostre client.

 

 

Centre Neurona